Din veterinär i Knivsta har en välutrustad operationssal med modern narkosutrustning. Här utförs flera olika operationer av både friska och sjuka djur. En operation kan vara planerad eller akut. Den vanligaste planerade operationen är kastrering, därefter bortoperation av olika sorters hudknölas, analsäckar, juvertumörer eller hela juverdelar. En akut operation kan vara bortoperation av infekterad livmoder, kejsarsnitt eller någon form av bukkirurgi där ditt djur har svalt något olämpligt föremål som behöver hjälp ut

I anslutning till vår operationssal finns en lite enklare operationsavdelning där vi åtgärdar mindre sårskador, bölder, skadade klor och öronvård mm.
Vi har även ett specifikt operationsrum för tänder och utför komplicerad tandkirurgi. Vi har ett tandteam bestående av veterinärer och djursjuksköterska med specialistkompetens inom just tänder!
Varje narkos anpassas efter individens behov och smärtlindring före, under och efter operationen ingår alltid! Ofta får du även med dig ett recept på smärtlindring att ge hemma de närmaste dagarna. Ett GRATIS besök för stygntagning och efterkoll av operationssåret ingår alltid och varje patient som sövs passar vi på att klippa klorna på utan extra kostnad om detta önskas!
Vår personal är väl utbildad inom området. Våra veterinärer utvecklas ständigt och alla våra patienter sövs och övervakas av utbildade djursjukvårdare med kompetens inom kirurgi och narkos.

Öppettider

Onsdagar                 8 – 18

Övriga vardagar     8 – 17

Tel. 018 – 34 10 80