Legitimerad djursjukskötare sökes till Din Veterinär i Märsta

Din veterinär i Märsta finns sedan 2006 i Märsta och öppnade 2015 även en klinik i Trunsta företagscenter i Knivsta. Vi är ett fristående veterinärvårdsföretag med sikte på hög kvalitet och kundnöjdhet. På klinikerna utförs avancerad tandvård, medicinska utredningar, mjukdelskirurgi och profylaktiska åtgärder. Bemötande, flexibilitet och god kommunikation är ledorden för hur vi arbetar med djurägare. Under hösten 2019 flyttar vi till nya och större lokaler i Märsta.

Nu söker vi en legitimerad djursjukskötare som sätter en ära i att få både djur och djurägare att känna sig väl bemötta och tryggt omhändertagna. Vi söker dig som är kompetent, lugn och trygg i din roll som djursjukskötare, och som fungerar bra såväl i självständigt arbete som i samspel med andra.

Om arbetet
Arbetet innebär arbetsuppgifter inom rollen för legitimerad djursjukskötare, det vill säga att arbeta med kliniska uppgifter inom egna ansvarsområden som anestesi, blodprover, sårvård, bandagering, övervakning av stationärvårdspatienter, vaccinationer, injektioner, journalföring m.m. Utöver detta är t.ex. hankattskastrering, kloklippningar och tovklippningar vanligt förekommande profylaktiska arbetsuppgifter. I arbetet ingår även att rutinmässigt tillse att lokalytor, burar och filtar hålls hygieniska, samt rengöring och autoklavering av instrument. Vid behov ingår att betjäna receptionen, sälja foder och produkter från butiken samt att hantera kundkontakter och bokningar över telefon. Även andra mer administrativa sysslor och egna ansvarsområde kan förekomma, då vi alla hjälps åt för en fungerande verksamhet. Du har möjlighet att arbeta på en eller båda våra kliniker och vi planerar bemanningen löpande i samråd med alla medarbetare.

Vem är du?
Du som söker är legitimerad djursjukskötare, gärna med några år i yrket och har erfarenhet av att självständigt utföra narkoser. Du kan även hantera klinisk utrustning som t.ex. röntgenutrustning och andra vanligen förekommande instrument på en djurklinik. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

Som person trivs du i både teamarbete och självständigt arbete. En god kommunikativ förmåga och en positiv inställning bidrar till detta. Du arbetar metodiskt och effektivt under press och du har förmåga att hålla dig lugn i kritiska situationer. Du behöver även vara serviceinriktad med ett professionellt kundbemötande och god ansvarskänsla.

Vi erbjuder
En växande och flexibel arbetsplats med en god arbetsmiljö och hög delaktighet för medarbetarna. Du kommer att få goda möjligheter till fortbildning inom din yrkesroll. Hund på jobbet är tillåtet, och våra anställda har personalrabatt på foder och behandlingar. Tjänsten kan, utifrån ditt önskemål, anpassas till mellan 50 % och 100 % tjänstgöringsgrad. Som företag tar vi hållbarhetsfrågor på allvar och har tecknat ett grönt hyresavtal med vår nya hyresvärd i Märsta, vi återvinner också förbrukningsmaterial i stor utsträckning. Vi samarbetar med omplaceringshem och hjälper utsatta djur i den mån verksamheten tillåter.

Ansökan
Ansök genom att maila ditt CV och ett personligt brev till veterinär och rekryterande chef Karl Johan Wetterwik på kalle@dinvetknivsta.se. Vi tillämpar löpande rekrytering. Tillsättning sker så snart som möjligt och enligt överenskommelse.

Öppettider

Sommaröppettider
Tisdag – torsdag 9-17
Lunchstängt 13-14

Semesterstängt
Vecka 28-29 (8-19 juli)
Glad sommar!

Tel: 018-34 10 80
Mob:
070-255 29 30