Din Veterinär i Knivsta öppnade våren 2015 och är beläget i Trunsta företagscenter i Knivsta. Hit tar du dig enkelt med buss, bil, cykel eller till fots. För dig som åker kollektivt stannar buss nr 180 och 181 strax utanför. Detta gör att vi är lättillgängliga även för kunder i närliggande orter som Uppsala, Alsike och Vassunda. För dig med bil har vi gratis parkering!

På kliniken utför vi utredningar av akuta och kroniska sjukdomstillstånd, kirurgi, förebyggande behandlingar samt avancerad tandvård. Till vår hjälp har vi digital röntgen, ultraljud, laser, eget laboratorium för blod, urin och vävnadsanalyser samt det senaste inom tandvård.

Vi har specialiserat oss inom tandvård och har tillgång till tandröntgen och den senaste tekniken. Vi värnar mycket om djurens munnar och att förebygga att tandproblem uppstår eller kommer tillbaka.

Vår personalär väl utbildad inom sitt område och jobbar med största engagemang och kärlek till djuren!

Om du behöver hjälp utanför våra öppettider, hänvisar vi till Universitetsdjursjukhuset Ultuna 018-67 26 80 som har öppet dygnet runt.

Vi värnar om att skydda din integritet. Det är viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster. Läs vår integritetspolicy här.

Öppettider

Onsdagar                 8 – 18

Övriga vardagar     8 – 17

Tel. 018 – 34 10 80